Цветанов убеден: ГЕРБ ще получи подкрепа на тези избори

90097
Цветанов убеден: ГЕРБ ще получи подкрепа на тези избори
Снимка: БГНЕС

Убеден съм, че на предстоящите парламентарни избори партия ГЕРБ ще получи най-много обществена подкрепа, както от Великотърновска област, така също и от всичките останали 30 многомандатни избирателни райони. Това заяви Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията в рамките на представянето на листата за предстоящите парламентарни избори във Велико Търново. 

Цветанов обясни, че към настоящия момент от 31 многомандатни избирателни района ГЕРБ има вече потвърдени регистрации в 22, в още 4 се очаква в днешния ден да излязат решения на съответните Районни избирателни комисии и за утрешния ден остават останалите 6-7 РИК, в които трябва да бъдат внесени документите, за да могат действително да се осъществят съответните регистрации. 

Въпросът е не кой купува, а кой допуска купуване на гласове, смята Цветанов

Въпросът, който трябва да си задаваме не "Кой купува?", а "Кой допусна да могат да се купят тези гласове?". Това заяви зам.-председател...

„Искам да благодаря на всички политически структури на партия ГЕРБ във Великотърновска област за моята номинация, това вече се превърна като традиция аз да бъдат водач на листата във Великотърновския многомандатен избирателен район или да бъда мажоритарният кандидат, както имаше законодателна възможност през 2009 година. Искам да благодаря на всички великотърновци, които гласуваха за ГЕРБ през всички тези години. 

Това, което искам да споделя пред вас и като председател на Националния предизборен щаб – партия ГЕРБ е може би единствената национално отговорна партия, която регистрира пълния комплект за състав за участие в предстоящите избори, посочи Цветан Цветанов. Той добави, че тази национална предизборна кампания и кампанията, която партията ще води в съответните области, ще бъде изцяло позитивна, градивна и в този кратък период, ще се постарае да представи на всички избиратели в цялата страна, колкото е възможно повече акценти от управленската програма на ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com