Убитата Вероника е била изненадана от нападателя си

37744
Убитата Вероника е била изненадана от нападателя си

Нараняванията на 23-годишната Вероника Здравкова, която бе убита зверски на 28 февруари във Велико Търново, са само по главата. Студентката няма никакви рани по ръцете. Това значи, че нападателят я е изненадал и тя не е имала възможност да се отбранява.

Вероятно младата дама е ударена първо отзад по главата, а после убиецът е продължил да нанася удари и по лицето на момичето. Съдебният лекар е преброил 7-8 рани, нанесени с тъп предмет. Имало и порезни, уточни прокурор Цани Попов, който наблюдава разследването.

Мостът, на който Вероника Здравкова загуби живота си, бил временен

За два часа вчера бяха събрани 700 подписа за обезопасяване на района при т.нар. Южен пътен възел във Велико Търново – там, къдет...

"При повторният оглед на местопрестъплението вчера на брега на Янтра е открита улика, която може да ни даде насока в разследването", разкри прокурорът, но не даде повече подробности, за да не се пречи на следствените органи.

Над 20 свидетели са разпитани в дните след откриване тялото на Вероника в реката на 3 март. Отново е привикван и бившият й приятел, с когото се разделили заради болезнена ревност. Според криминалисти се обмисля вариант той да бъде подложен и на детектор на лъжата, пише "24 часа".

Искам просто да бъде намерен човекът, който й е причинил това и … Много хора искат да се саморазправят с него, естествено, че и аз искам. Но първо искам да поговоря с него. Ще го попитам: Защо? Ако наистина целта са били пари, и е нямал, ако това е било… не знам. Това заяви пред БЛИЦ настоящият приятел на убитата във Велико Търново студентка Вероника – Мартин. Двамата са били колеги в магазина на мебелна верига от около 6 месеца.

"Бяхме на работа. Свършихме в 19 часа и се разделихме на паркинга. Последно се прегръщахме и целувахме… Всичко напоследък беше толкова хубаво, беше перфектно, беше повече от перфектно…“, нарежда тъжно младежът, който беше видимо в шок от случилото се с Вероника.

Търновци искат камери и полицейски патрули след смъртта на Вероника

В знак на съпричастност със смъртта на Вероника стотици жители на Велико Търново се събраха пред паметника "Майка България". Умишлено ...

Мартин разбрал за изчезването й в неделя сутринта, когато близките й започнали да му звънят. Той онемял, защото няма обяснение какво може да се е случило.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com