Във Велико Търново хора тръгват на протест заради убийство

16962
Във Велико Търново хора тръгват на протест заради убийство
Снимка: БГНЕС

Изчезналата 23-годишна студентка Вероника Здравкова е намерена на място, което се счита за много опасно. Тялото беше намерено вчера, 3 март, по обяд – при река Янтра.

Вероника е работила като продавач-консултант в голям магазин за мебели. Тя се е прибирала към дома по неосветена пътека, като преди това преминава през жп линия – т.нар. Южен пътен възел.

Обраха Бачковския манастир

Един от най-старите и красивите манастири в България - Бачковският - е станал жертва на грабеж, предаде БГНЕС. Полицията не е допуск...

Предположенията за насилствена смърт са много силни. По непотвърдена информация основен заподозрян е бившият приятел на Вероника. Ясно е, че по главата на момичето са открити хематоми, тялото ѝ е било с разкъсани дрехи, информира Нова телевизия.

Заради случилото се хората искат осветление в местността, както и камери. Лампи да се сложат на трасе от около 30 метра – от Великотърновския университет. Искането ще бъде внесено в Общинския съвет. Като дойде празник на Велико Търново, винаги стават някакви инциденти, споделят хора. Заради случая с Вероника ще има и протест – заради липсата за сигурност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com