Заплахите срещу горските инспектори във Велико Търново стават зловещи

6583
Заплахите срещу горските инспектори във Велико Търново стават зловещи

В Регионална дирекция по горите към Велико Търново се получи отново заплаха срещу служител на дирекцията. Некролог на името на Илиян Неделчев, горски инспектор в дирекцията, е бил залепен на един от гаражите на администрацията. Незабавно е подаден сигнал в полицията, съобщават от Изпълнителна дирекция по горите.

Илиян Неделчев работи като горски инспектор в РДГ Велико Търново от 8 години. През 2014 година от Неделчев и колегата му, с когото са в екип, са съставили 45 акта, а само за първото тримесечие на тази година двамата служители имат общо 31 акта и 10 протокола за констатирани нарушения. Актовете са основно за транспортиране и съхранение на дървесина без необходимите документи. За добрата си работа Илиян Неделчев е номиниран за „Служител по контрола” за 2014 г. на РДГ- Велико Търново.

Във Врачанско секат масово и никой не може да направи нищо

С какво да се прехранваме – това е аргументът, заради който 90% от гората край враченското село Враняк вече е изчезнала. Землищет...

Нелепата постъпка е поредният случай на натиск срещу горски служители. Само преди няколко дни бе запалена стопанска постройка, собственост на зам.-директорката на РДГ Велико Търново, а в края на март до основи изгоря и тухлена къща в същия имот. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com